HELIOS COSMETICE

Germenii unei idei minunate

Totul a inceput intr-o moara de grau veche de 1000 de ani. In 1947, chimistul Dr. Felix Grandel si-a fondat o companie de suplimente alimentare si produse cosmetice bazate pe extractul din germeni de grau. In a doua generatie, Michael Grandel, absolvent in economie, preia conducerea afacerii de familie, dezvoltand compania independenta intr-un important producator de marca al produselor si serviciilor de infrumusetare din industria saloanelor si spa-urilor.

Despre Dr. Grandel

De la inceputurile modeste de acum 60 de ani, Dr. Grandel e evoluat intr-un lider mondial in domeniul cercetarii, dezvoltarii si productiei cosmeticelor naturale, de inalta tehnologie utilizate in industria saloanelor si spa-urilor.

 

In prezent, Dr. Grandel este o companie de familie cu facilitati de productie ultra-moderne in Bavaria si Germania, avand parteneri si filiale in toata lumea.

Fabricat eco in Germania

Dr. Grandel continua sa depaseasca cerintele industriei folosind unele dintre cele mai noi echipamente de inalta tehnologie disponibile si aplicand controale de laborator stricte pentru a asigura cel mai inalt nivel de calitate fabricat in Germania. In plus Dr. Grandel a stabilit un nou standard eco-certificat in arta productiei protectoare cu mediul inconjurator.

Responsabilitatea sociala si protejarea mediului inconjurator sunt puse in practica si intaresc lantul de valori al companiei. Dr. Grandel este conștient ca a conduce o afacere nu este un scop in sine ci un mijloc de a veni in intampinarea cerintelor oamenilor si a societatii în ansamblu.


Focusarea totala pe cerintele clientilor este cheia succesului indelung at al companiei Dr. Grandel. Dr.Grandel este la unison cu nevoile spa-urilor de azi si al saloanelor de infrumusetare. Compania isi concentreaza atentia asupra produselor si tratamentelor destinate exclusiv utilizararii in spa-uri profesionale din intreaga lume.

Introducerea conceptului CosMotiv de la Dr. Grandel ofera spa-urilor si saloanelor de infrumusetare acces la o cunoastere aprofundata. Astfel, ele au capacitatea de a combina produse si tratamente adaptate perfect nevoilor clientilor totodata lasand o amprenta unica, personalizata.

Un succes de durata

Perfectiunea naturii

In realizarea formulelor cosmetice exclusive, primordial si cel mai important Dr. Grandel se bazeza pe ingredienti atent selectionati, derivati din natura, ce sunt apoi supusi unor prelucrari elaborate.

Produsele cosmetice Dr.Grandel sunt produse in conformitate cu standarde stricte de calitate similare celor existente in procesele de productie a produselor farmaceutice. Regulile stricte de igiena si un control profesional permanent al procesului de fabricatie, permite companiei sa reduca la minim folosirea conservantilor. Rezultatul este o calitate de top fabricata in Germania, produsele sunt extrem de eficiente si de bine tolerate de piele. denota calitatea superioara fabricata in Germania, calitate ce face ca produsele Dr. Grandel sa fie extrem de eficiente si bine tolerate de piele.

Toate produsele de ingrijire a pielii si corpului sunt produse in conformitate cu retetele originale de ultima ora bazate pe extrase naturale unde Epigran-ul – ingredientul esetial din germeni de grau este “facut in casa”. Produsele cosmetice Dr. Grandel sunt testate pe voluntari umani, intotdeauna in stransa colaborare cu medici dermatalogi si niciodata prin experimente pe animale.